Recenze na dámské sněhule
Dámské sněhule podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dámské sněhule podle nejoblíbenějších výrobců.
Pěkné boty koupené pro 11 letou slečnu.Jen jsme museli vyměnit velikost z č.39 na 40,ale nebyl to žádný problém.
Boty jsem si objednala už třetí zimu stejné, neboť mám každoročně problémy s nákupy zimní obuvi vzhledem k typu svých nohou. Tyto boty jsou velmi pkné a pohodlné a zamilovala jsem si je. Líbí se nejenom mě ale i mým známým. Mnohokrát děkuji.
Pěkné válenky, teplé. Bohužel jsem se nechala ovlivnit komentem, kde paní psala, že jsou menší než běžná velikost a objednala větší . Výměna za menší proběhla velmi rychle. Podotýkám, že jsem si nohu pečlivě změřila a objednala podle
tabulky.
Boty pouze vyzkoušeny, nosit se budou až v zimě.
super kvalita--chodí se v nich jako v bavlnce
paráda
skvělý pohodlný
Pohodlné a hlavně velmi teplé
To jsou snad první boty, ve kterých mě v zimě konečně nezábly nohy. Navíc jsou pohodlné a měkkoučké jako bačkory. Ideální do suchého mrazu, prašan jim taky nevadí, ale i v menší vrstvě povoleného sněhu vydržely nepromáčené déle než jsem čekala. Mohu rozhodně doporučit!
Boty jsou moc hezké a pohodlné, odpovídají obrázku. Umělý kožíšek je téměř jako pravý, určitě se podívám i po jiné barvě :-)
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »