Recenze na dámské sněhule
Dámské sněhule podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dámské sněhule podle nejoblíbenějších výrobců.
Maximální spokojenost s ovcima valenkama
Kvalita za rozumnou cenu
Očekávala jsem, že boty budou vevnitř pěkně vyteplené, ale to se týká pouze nártů a kotníků. Chodidla jsou málo chráněná a došlap tvrdý. Chůze v nich moc příjemná není a to jsem je měla krátkou dobu. Neumím si představit pobývat v nich několik hodin.
Z materiálu mám pocit, že musí zákonitě prasknout vrchní část boty. Nelíbí se mi v reálu, úzká špice. Očekávala jsem od značky GEOX tedy víc. Nezakoupeno.
Produkt jsem ještě nevyzkoušela, dodání bylo rychlé.
Kotníkové boty jsou i pro širokou nohu a vysoký nárt ty pravé, hodící se do mrazu a nevytopených prostor.
Boty jsou lehké, pohodlné při chůzi, hřejivé a vyhovuje mi, že nemají zip. Přesto se dobře obouvají. Působí elegantně.
Určitě doporučuji.
Teplé, dobře sedí, nejsou na širokou nohu
V těchto dnechbv mrazech úžasné...
Prilis siroke v oblasti kotniku. Odpadavaji jak kousky resp. chloupky cerne kozesiny, tak bile vlny. V byte mam z toho na podlaze jemne trsy chlupu a jelikoz mam male dite, ktere da do pusy co najde na zemi, tak mi to hodne vadi. Nedrzi mi pevne nohu prave kvuli prostoru urceneho pro zasouvany kalhot. Ale jine recenze tvrdily ze boty jsou uzke, tak nevim kde se stala chyba. Obchod mam rada a pravidelne nakupuji, vyrobky jsou vzdy kvalitni, ale tyhle boty jsem zvolila spatne.
Přidáno: 31. ledna 2023
(naposledy upraveno 31. ledna 2023)
Zakoupeno v Ovečkárna.cz
zatím jsem je nosila jen doma ,ale jsem spokojena
Přidáno: 30. ledna 2023
(naposledy upraveno 11. února 2023)
Zakoupeno v Ovečkárna.cz